Bubbelen met Mamzel


Het is ondertussen al 2012 geworden. Tijd dus om de heerlijke campagnebubbels stilaan te vergeten of kunnen ze worden vervangen door anderen? Enkele dagen geleden kwam ik deze originele “bubbelkalender” via Mamzel, een online geschenkenservice, tegen. Het deed me even glimlachen van plezier.

Bubbelkalender door Mamzel

Bubbel-it
Ideaal voor de mensen die houden van dat knapperige geluidje van knallende bubbels. En natuurlijk kunnen kinderen niet anders dan zot zijn op deze kalender.

Leuk weetje: de jaarkalender bevat dus exact 365 luchtbubbels. Wat wil een mens nog meer! Tijd dus om te bubbelen in 2012. Meer informatie over de kalender kan je hier terugvinden.

bubble kalender

Hebbedingen & homeparty
Bezoek ook zeker eens de website van Mamzel. Je kan er allerlei leuke hebbedingen terugvinden. Cadeautjes met een verhaal die je doen glimlachen! Bovendien bieden ze je de mogelijkheid om zelf een homeparty te organiseren waarop zij allerlei leuke gadgets persoonlijk komen voorstellen.

Hoe gaat het in zijn werk?
De gastvrouw van dienst nodigt al haar vrienden, familie en collega’s thuis uit voor de homeparty. Waarom doen? Wel de gastvrouw wordt zelfs nog eens extra in de watten gelegd met geschenken en mag enkele kortingsartikelen uitkiezen. Naast een gezellig avond, dus ook nog tal van voordelen. Let’s do it!

website Mamzel

Bron: http://www.mamzel.eu/

Een gedachte over “Bubbelen met Mamzel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s