Sexting door Delta lingerie


sexting

Al gehoord van de nieuwe Facebook Poke applicatie? Wellicht wel maar volgens diverse mediabronnen niet meteen een schot in de roos. Toch is het een ideale manier om seksueel getinte berichten, foto’s en/ of video’s veilig naar iemand te versturen. Waarom? Wel de inhoud wordt na enkele seconden braafjes verwijderd en dus zeker niet opgeslagen op één van de vele servers.

Sexting it is!
De applicatie leent zich daarom het best voor sexting, het versturen van pikant materiaal. Maar ook voor de reclamejongens en meisjes is dit een leuk werkmiddel. Een mooi voorbeeld is de salescampagne voor lingeriemerk Delta.

Een uitdagende video van amper 10 seconden werd naar diverse personen verstuurd. De targets bekeken de video en kwamen daarna terecht op de website van Delta voor een persoonlijke korting. De video opnieuw bekijken zat er helaas niet in. Het voordeel van deze Poke applicatie.

sexting delta

Problemen
Uit verschillende berichten blijkt wel dat het opzetten van deze campagne niet van een leien dakje verliep. Want bij de Poke applicatie kan en mag je geen video’s opslaan en bovendien mag je enkel 1 shotvideo’s toevoegen.

Een andere moeilijkheid was het beperkte bereik. Een video-poke mag maximaal naar 40 personen tegelijkertijd verstuurd worden. Gevolg: de video werd meerdere malen opgenomen en telkens naar een select publiek verstuurd.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s